Zorgvuldig geplande projecten met concrete milestones en rolverdeling

Projecten, of ze nou groot of klein zijn, er zit altijd een doel achter, dat doel moet binnen aanzienlijke tijd te realiseren zijn. Naast mijn rol als designer, neem ik mijn rol als projectmanager erg serieus. Ik werk met Trello als projectmanagement tool en samen met de developer richt ik een project vanaf het begin al in. Hierdoor zijn de content en functionele wensen van jouw product/idee vanaf de start realistisch bekeken en ingepland door zowel de ontwerper als de ontwikkelaar, en ontzorgen we jou direct!

null
null

Begrijpen & onderzoeken

Samenwerken gaat het makkelijkst als we elkaar begrijpen. Door middel van sessies, visualisaties en andere methodes zorg ik ervoor dat ik alles weet om te kunnen starten met het project. De verworven inzichten bieden een helder uitgangspunt voor het verdere ontwerptraject.
null
null

Definiëren & uiteenzetten

Verduidelijken. In context plaatsen. Het opstellen van een strategie met de juiste doelstellingen en milestones om te zorgen dat we de strategie daadwerkelijk kunnen realiseren.
null
null

Conceptualiseren & ontwerpen

Het ontwerpproces is een proces van interactie tussen jouw bedrijf en de doelgroep. Tijdens het ontwerpproces krijgen deze interacties vorm en ontstaat er een visualisatie van het product.
null
null

Prototyping & testen

Met prototyping structureren we de ontwerpen in prototypes, zodat we snel kunnen blijven schakelen en ontwerpkeuzes kunnen toetsen.
null
null

Development & meten

De prototypes zijn goedgekeurd en het ontwerp zal 1 op 1 worden uitgebouwd volgens het prototype. Na afronding vanuit development zal er gemeten worden of alle doelstellingen zijn behaald en wordt het product uitvoerig getest.