Project

TYGERS, een Haagse startup, vroeg mij om een identiteit neer te zetten met een bijbehorende huisstijl, die later geimplementeerd kon worden in een nieuwe website. Zij richten zich met name op de startupscene, en de (jonge) ondernemers die hier onderdeel van uitmaken.

  • Branding & identiteit

  • Webdesign

  • Visual design

Project

TYGERS, een Haagse startup vroeg mij om een identiteit neer te zetten met een bijbehorende huisstijl, die later geimplementeerd kon worden in een nieuwe website. Zij richten zich met name op de startupscene, en de (jonge) ondernemers die hier onderdeel van uitmaken.

  • Branding & identiteit

  • Printdesign

  • Webdesign

Branding & identiteit

TYGERS was op zoek naar een tijdloos logo, dat de vele facetten van ondernemerschap zou belichten. Vanuit hen kreeg ik 5 woorden als kernwaarden: inspirerend, motiverend, leven, stijl en meer. Deze kernwaarden heb ik eerst omgezet in een kleurpalet dat de waarden onderscheid. Het logo is modulair vormgegeven, om de veelzijdigheid van het ondernemersschap naar voren te brengen.

Webdesign

Met het ontstaan van het logo en de bijbehorende huisstijl, kon deze in de website van TYGERS worden geimplementeerd. Omdat er nog geen bestaande site was, is deze vanaf 0 uitgebouwd tot het resultaat in de afbeelding. Hiervoor heb ik unieke visuals ontworpen, die aansluiten bij de huisstijl.

Webdesign

Met het ontstaan van het logo en de bijbehorende huisstijl, kon deze in de website van TYGERS worden geimplementeerd. Omdat er nog geen bestaande site was, is deze vanaf 0 uitgebouwd tot het resultaat in de afbeelding. Hiervoor heb ik unieke visuals ontworpen, die aansluiten bij de huisstijl.

Visual design

Om de verschillende diensten van elkaar te onderscheiden en tegelijkertijd de huisstijl toe te kunnen passen heb ik bijbehorende iconen ontworpen. Te zien op de afbeelding hoe de steunkleuren en stylistische vormgeving van de iconen de pagina’s van een unieke identiteit voorzien.