null

Lex van Berge Henegouwen

UX/ UI designer

Het ontstaan van RedBloke Design

Mijn naam is Lex van Berge Henegouwen, eigenaar van RedBloke Design. RedBloke Design is ontstaan tijdens mijn studie Communicatie & Multimedia Design aan de HHS. Tijdens de studie heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van ontwerpen & conceptualiseren van interactieve oplossingen voor multimedia.

Na mijn opleiding ben ik steeds meer projecten gaan doen waar de gebruikerservaring en betekenis van merkidentiteit een rol speelde. Dankzij het kunnen toepassen van meerdere ontwerpstrategieën heb ik bedrijven mogen voorzien van een merkidentiteit en de daarbij horende digitale oplossingen als custom applicaties en websites.

Ik heb waardevolle ervaring mogen opdoen bij bedrijven als Marqit, Quel en heb daarna mijn waarde kunnen laten gelden bij verschillende startups in zowel Leiden als Den Haag. Neem gerust een kijkje in de meest recente casussen om mijn werk van de afgelopen periode te zien.

Inmiddels heb ik de handen ineen geslagen met mikmedia, een development partij, waarmee we nu als 2 onder 1 kap aan online ervaringen op het web werken. De mix van design en development zorgt ervoor dat we samen als full service internetbureau kunnen fungeren.

Loop je al lang met een idee rond en zoek je iemand om te sparren, jouw idee te visualiseren en tot leven te wekken? Of ben je geïnteresseerd om samen met mij een project uit te voeren? Neem gerust contact op via lex@redblokedesign.nl of bel naar +31 (0)6 27 82 77 93.

Mijn expertise

Conceptontwikkeling
User interface design
User experience design
Interaction design
Print design
Web/responsive design

Ik streef naar het ontwerpen van een digitaal product dat niet alleen werkt of eruit ziet zoals je mag verwachten, maar daadwerkelijk iets bijdraagt aan jouw beleving.

De mensen met wie ik samenwerk

null

De partner voor het ontwikkelen van websites en het bedenken en integreren van digitale oplossingen. 

Sven Riethoven

Full stack developer / Eigenaar mikmedia